Yritys- ja elämyspalvelut

Yrityspalvelut Terapiakeskus Onnilla

Palveluiden tavoitteena on parantaa asiakkaiden hyvinvointia ja työergonomiaa parannetun kehontuntemuksen ja kehonhallinnan kautta. Asiakkaiden työasennot analysoidaan ja mahdolliset ongelma-alueet kartoitetaan. Analyysin pohjalta räätälöidään työyhteisölle sopiva koulutuspaketti. Tarkoituksena on lisätä asiakkaan tietoisuutta siitä miten hän käyttää vartaloaan ja harjoittelun kautta parantaa asiakkaan vartalonhallintaa ja sitä kautta ohjata häntä käyttämään vartaloaan ergonomisesti oikein.

Elämyspalvelut Terapiakeskus Onnilla

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa yksilöllisesti räätälöityjä elämyspalveluita sekä yksittäisille henkilöille että ryhmille. Haluamme antaa uusia elämyksiä ja kokemuksia turvallisesti ja ammattitaidolla. Järjestämme mm. kiipeilyä, purjehdusta, melontaa, golfia  ja ratsastusta.

Olemme järjestäneet jo useamman vuoden suosittua purjehdusryhmää eri ryhmille. Esimerkiksi liikuntarajoitteisille lapsille ja aikuisille kehitysvammaisille. Ryhmän tarkoituksena on kuntoutuksen lisäksi antaa uusia kokemuksia ja jännitystä. 

Yrityspalvelut, TerpiaOnni

Ohjaajamme ovat täällä sinua varten:

Fysioterapeutti, NDT Bobath-terapeutti, Aikuis Bobath-koulutus, Ville Laine, Terapiakeskus Onni

Ville Laine

puh. 040 563 0095, ville.laine@terapiaonni.fi
Fysioterapeutti Lotta Lehtokari, Terapiakeskus Onni.

Lotta Lehtokari

puh. 050 362 7463, lotta.lehtokari@terapiaonni.fi
Fysioterapeutti Marko Aaltonen, Terapiakeskus Onni

Marko Aaltonen

puh. 050 536 5226, marko.aaltonen@terapiaonni.fi

Heräsikö kysyttävää?

Varaa aikasi, ota meihin yhteyttä!

Vieritä ylös